Biologisch

Partners

De VBV wordt ondersteund door de volgende partners:

Bionext 

  • Bionext is de ketenorganisatie voor de biologische landbouw, handel en winkelbedrijf.

De Groene Weg

  •  De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het  slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

 Deli Harmony

  • Deli Harmony: biologische Delicatessen geproduceerd in Harmonie met natuur en milieu.Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van biologisch vlees tot vleeswaren en vleesproducten met het hoogst mogelijk kwaliteitsniveau. Onze vleesproducten zijn daardoor authentiek, zien er niet alleen zeer smakelijk uit maar hebben ook een perfecte smaak en worden geleverd voor een aanvaardbare consumentenprijs.Daarmee zijn wij uw vleesspecialist in biologische vleeswaren, gesneden beleg en vleesproducten. In een breed assortiment en gericht op uw specifieke wensen.

Reudink

  • Reudink BV, onderdeel van ForFarmers Group, is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische mengvoeders. Wij begeleiden klanten graag bij het realiseren van een duurzaam rendement. Daarom investeren wij veel in kennisontwikkeling van onze adviseurs. Deze specialisten per diersoort zijn nauw betrokken bij de biologische sector en ondersteunen de klant in zijn bedrijfsvoering.

Fakkert Biologische Voeders

  • Fakkert  Biologische Voeders B.V. te Heino is een familiebedrijf, dat zich bezighoudt met de productie van kwaliteitsvoeders en het verstrekken van adviezen en diensten ter optimalisering van uw bedrijfsresultaat.
    Doel van de biologische landbouw is het in stand houden van het natuurlijke evenwicht tussen mens, plant en dier. Het gaat daarbij niet alleen om de landbouw maar ook om onze leefomgeving als geheel.

Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk  ULP

  • De ULP is een unieke dierenartsenpraktijk, waar diergeneeskunde, preventieve gezondheidszorg, bedrijfsadvisering en opleiding van toekomstige collega's samenvloeien tot een betrokken en betrouwbare partner voor uw bedrijf. Wij werken al jaren met de filosofie dat de weerbaarheid van dieren en een gezonde balans de belangrijkste krachten zijn voor uw bedrijf, waarbij medicijngebruik altijd weloverwogen wordt geadviseerd. Wij bieden u full-time varkensdierenartsen, hoge service en kwaliteit, kortingstarief voor uw medewerking aan de opleiding van nieuwe dierenartsen en daarbij marktconforme medicijnprijzen, ook in de toekomst.

AgruniekRijnvallei, diervoeders

Gelre IJsselstreek diervoeders

De Oosthof dierenartsen

Van Gorp Biologische Diervoeders

PIC Nederland, fokkerij organisatie